Strona Główna Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: kozi966
15-08-15, 12:08
agregat prądotwórczy STILL 75KVA diesel
Autor Wiadomość
viansa2003 
Uczestnik forum


Dołączył: 20 Lip 2015
Posty: 4
Skąd: gorzow wlkp
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 20-07-15, 17:32   agregat prądotwórczy STILL 75KVA diesel

Witam,jESTEM TU PO RAZ PIERWSZY czy mógł by ktoś mi pomóc podłączyć generator,chodzi oto że jak odpale silnik to prądnica nie daje prądu,czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak ją wzbudzić?Posiadam jeszcze do niej szafe sterownicza tej samej firmy lecz nie wiem czy to oryginał,fajnie by było jak by mi ktoś dobrze doradził..dziekuje

gener.JPG
Plik ściągnięto 72 raz(y) 38,04 KB

gener (3).JPG
Plik ściągnięto 64 raz(y) 45,04 KB

 
     
viansa2003 
Uczestnik forum


Dołączył: 20 Lip 2015
Posty: 4
Skąd: gorzow wlkp
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 20-07-15, 17:35   JESZCZE JEDNA FOTKA

FOTKA Z TYŁU GENERATORA

gener (2).JPG
Plik ściągnięto 85 raz(y) 52,56 KB

 
     
viansa2003 
Uczestnik forum


Dołączył: 20 Lip 2015
Posty: 4
Skąd: gorzow wlkp
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 21-07-15, 19:42   szafa sterownicza

szafa sterownicza agregatu

GENER SZAFA (1).JPG
Plik ściągnięto 73 raz(y) 57,37 KB

 
     
viansa2003 
Uczestnik forum


Dołączył: 20 Lip 2015
Posty: 4
Skąd: gorzow wlkp
Ostrzeżeń:
 6/3/6
  Wysłany: 08-08-15, 17:58   

no nic ,cała polska fachowców nie ma pajęcia jak podłączyć maszynke więc zabieram sie do roboty ,nieraz się udaje za pomocą prób i blędów;-)
 
     
e-sparks 
Aktywny uczestnik forum



Pomógł: 119 razy
Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 1060
Skąd: Suwałki
Wysłany: 08-08-15, 18:35   

viansa2003 napisał/a:
cała polska fachowców nie ma pajęcia jak podłączyć maszynke więc zabieram sie do roboty ,nieraz się udaje za pomocą prób i blędów
Zabierz się przede wszystkim za słownik języka polskiego, albo wróć do szkoły....

A Polska pisze się z DUŻEJ litery, nie życzę sobie, żeby byle gamoń lekceważył mój kraj !!

viansa2003 napisał/a:
nie ma pajęcia jak podłączyć maszynke
Proszę o zlecenie, określę cenę i uruchomię Ci ten złom, pamiętaj tylko, że tanio nie będzie.
_________________
Pozdrawiam, Wiesław
   
     
kozi966 
Aktywny uczestnik forum
inżynier elektryk


Pomógł: 100 razy
Dołączył: 28 Mar 2011
Posty: 1118
Skąd: Warszawa

Wysłany: 15-08-15, 12:07   

Za jakże twórcze podejście do tematu (obrażanie, wulgaryzmy), koledze viansa2003 podziękujemy.
_________________
Jeżeli się z czymś nie zgadzasz, przedstaw konkretne argumenty w stosunku do aktualnego tematu.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group